Onsdagsmys!

Tessa är här hos mig och vi har precis varit nere på hörnet och köpt chips och cola. Så nu ska vi kolla idol och mumsa i oss lite fett :)

Ha en mysig onsdag . Puss

Läsarfråga

Hur gör man för att samla poäng på bloggtrafik då? jag blev medlem där igår och jag förstår inte. Jag trycker på surfa/samla poäng och då kommer man in på en blogg men hur gör man sen då? Ska man läsa egenom hela bloggen eller kommentera eller så?
Tacksam för svar!


Hej! Det är inte så svårt som det ser ut, jag fattade inte heller först hur jag skulle göra. Men när man har  tryckt på surfa/samla poäng så kommer man in på en random blogg. Då står det en tre siffrig kod längst upp i vänstra hörnet. Den skriver du i och trycker på verifiera eller vad det heter. Då får du 2 eller tre poäng. Sen trycker du på nästa så kommer det upp en ny blogg och då får du fler poäng. Sen nästa sen nästa, så länge du orkar hålla på.

Inte så svårt va? Jag hoppas iaf att du förstår och alla andra som undrar också.


Onsdag

Hej på er! Usch idag har jag en riktigt trött och hängig dag. jag vaknade vid 20 över 10 av att min hund kom in och väckte mig, åh det är så mysigt att vakna av honom. Jag låg vaken ett tag men sen somnade jag och sov i två timmar. Sen gick jag upp och gick ut och gick med Frodo en ganska lång promenad. Vi stannade till vid en stor gräsplan och kasta lite pinner oxå.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, sen ska jag till stan och träffa Tessa och Daniel. Dom har fått en uppgift från skolan att kolla i tre olika butiker hur handikapps anpassat det är, så det ska jag följa med på om jag hinner. Ska bli rätt spännande faktiskt.

Nu måste jag ta en dusch. Puss

John Legend

Det är vad jag lyssnar på när jag inte kan sova!

   

Mer besökare?

Jag kan inte sova så sitter lite vid datorn och kollar runt nu. Tänkte tipsa er om att ni kan få fler läsare till eran blogg om ni trycker på denna länken ---->http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Amandafredrika och registrerar er där. Det är gratis och man behöver inte göra mkt för att få fler läsare. Jag lovar, det funkar faktiskt!. Jag har varit registrerad där jätte länge, det hjälpte mig jätte mycket i början när jag hade min tidigare blogg. Hjälper mig nu oxå. Gör det nu, skit bra! :)


Lika som bär

Åh jag är så irriterad på idol i år. Det finns ingen som jag gillar faktiskt. ingen som är sådär Wow lixom. Jag gillar ju Olle men det var ju bara på hans första audtion. Får se hur han sköter sig framöver..

Vi var ju som sagt på babysim förut, det var jätte kul att se Douglas i vattnet. han trivdes som en fisk. Glömde kameran så det blev inga bilder tyvärr. Får bli nästa gång. Är så glad nu att jag träffade han idag, det var så länge sen. Han har verkligen gjort min dag idag. Ska snart till Johanna och mysa massa mer med både henne och Douglas.

Efter simmet så gick jag hem och bytte kläder och fixade mig lite, sen vidare till stan och träffa Tessa. Köpte lite smink som verkligen behövdes, fick inte med mig en endaste onödig sak idag faktiskt. Bra där. Jag och Tessa tog även en fika såklart, mocca latte för min del, vad annars?

Jag och mamma har precis suttit en timma eller något och kollat egenom massa bilder på mig och mina systrar när vi var små. Så jäkla gulliga vi var alltså. Sötare barn får man ju leta efter, okej Douglas slår oss med hästlängder ioförsig... Jag försökte hitta några bilder på mig när jag var liten där jag var lik douglas, det är helt sjukt. Vi är så jäkla lika så det är inte sant. Ska lägga in lite bilder här så ni får se, det syns inte så bra dock.




Douglas!







Amanda

Kanske inte som bästa bilderna att se likheten men shit säger jag bara. Mamma säger också att vi är riktigt riktigt lika och hon såg mig ju när jag var liten så:)

Tisdag!

God morgon! Jag har varit vaken i ungefär en halv timma snart. Jag somnade halv 12 igår vilket var hur skönt som helst. Skönt att jag vaknade lite skapligt idag också.

Nu ska jag försöka få i mig något i magen sen ta en dusch. Halv 2 ska jag möta mamma vid simhallen för vi ska kolla på när Johanna är där med Douglas på babysim.
Efter det kanske det blir en fika på stan.

Vi hörs senare! Puss


(det är inte Douglas på bilden)

Natti natti mina vänner!

Vill bara säga godnatt nu för jag är super duper trött, orkar inte hålla upp ögonen en sekund till känns det som.

Men jag hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag iaf. Med min bästa vän och min pojkvän =)

God natt och Puss puss

Ångest ångest ångest!

Har ni känt nångång att ni ångrar något så jäkla mkt? Att ni ångrar det så mysket så man börjar må illa och nästan är påväg att spy. Så känner jag nu, jag vill nästan gråta sån ångest jag har. Det är helt sjukt. Och allt detta från en film jag såg alldeles nyss. Jag ångrar mig så mycket att jag såg den, usch så jobbigt. Den var så jävla vidrig, läskig, äcklig, sjuk. Ah den var riktigt grymt läskig faktiskt.. Ingen skräckfilm eller så, inga spöken eller något som skrämde mig. Men det var så mycket misshandel i den, kvinnomisshandel. åh jag kräks nästan när jag pratar om det... Filmen jag snackar om heter The killer inside me, med ben afflecks brorsa vad han nu heter och Jessica Alba och Kate hudson. Därför laddade jag ner den, jag älskar ju Jessica alba, och Kate hudson är oxå en favorit och jag har hört att den filmen skulle vara bra.. Men nej fy fan... Ångest ångest ångest..

Snälla gör inte samma misstag som mig och kolla på den. Det är klart, om man klarar av att tänka på att det bara är en film hela tiden så går det nog bra, men jag kunde verkligen inte tänka så. Det såg så jävla verkligt ut och jag klarar verkligen inte av att se en tjej få så sjukt mycket stryk av en kille. Nu tänker ni säkert, varför stängde du inte av? Jo det var bara för att den verkade så bra i början, det tog ett tag innan allt började. Sen när den första misshandeln var (på Jessica) så tänkte jag ju inte direkt att det skulle komma mer. Jag blundade så mkt jag kunde men kollade upp när det var som värst. Jag kollade vidare på den och hoppades på att det inte skulle komma mer och det gjorde det inte, förens mkt senare. Då stängde jag av.
Ne fy fan, nu måste jag gå och kräkas!


Ååååh!

Annika leone eller vad fan hon heter, jag hatar henne. Jag hatar henne så jävla mkt. Jag vet att hata är ett starkt ord men jag verkligen mener det. I hate her! För er som inte vet vem det är så är det en ful, äcklig, osäker, skvaller tönt som är med i vakna med the voice varje måndag tror jag det är, om det inte är fler dagar i veckan hon är där men sak samma. Jag klarar inte av att se henne. Hon är så dum i huvudet och är så jävla blåst så det finns inte. Hon snackar så fruktansvärt mkt skit och är så avundsjuk på allt och alla, därför slänger hon så mkt skit på alla. Hon tycker om att kolla på youtubeklipp där folk gör illa sig och bråkar, där folk är dumma mot djur. Man bara ser på henne vilken elak människa hon är. Usch och fy för henne!

Det var bara det jag ville säga. Men jag kan inte säga det för många gånger känns det som, jag hatar henne, hatar henne, hatar henne!!!


Fula fan!

God morgon!

God morgon mina vänner! Ja jag är faktiskt vaken. Ska jag vara helt ärlig så har jag varit vaken hela natten. Ovanligt va? Ska sluta med det nu, nu ska jag försöka vara vaken hela dagen och somna vid kanske 9 ikväll. Då kan jag gå upp skapligt i morgon bitti sen är det vara försöka fortsätta så.
Varför jag var vaken hela natten var för att jag sov hos Kim. Han brukar aldrig vara vaken på nätterna då han jobbar och börjar klockan 7 på morgonen. Men vi var jätte pigga igår kväll och vi kollade på massa bra filmer och bara mös en massa, då sprang ju klockan iväg så då fans det ingen tid för att sova. Tycker synd om min baby som ska jobba och slita nu när han inte har sovit. Men men.

Nu ska jag kolla vidare på vakna med the voice sen ska jag ta en dusch. Tessa ska höra av sig när hon vaknar så ska vi ses på stan och käka frukost innan hon börjar jobba.

Puss på er!


En gammal bild på mig och tessa <3

Idag mår man ju bra.... Not!

Mja, sådär alltså. Sovit riktigt dåligt i natt och det blev nog en liten drink för mkt igår, men kul hade jag iaf=) Nu är jag super duper hungrig, mamma har varit och köpt färska frallor och leverpastej och gurka så nu ska jag äta ihjäl mig på det tänkte jag. Smarrigt!

Vi får höras senare när jag hittar några krafter till att sitta mer vid datorn.

Puss

Utgång!

Nu är det dags för utgång för mig och Tessa. Vi har precis fixat oss klart och ska gå. Vi är riktigt taggade idag så det lär bli en jäkla massa rövshake ikväll! =)

Ni får ha en rolig fredagskväll allihoppa för det ska vi ha! Kanske ses i dimman :) Puss



Jag och Tessa ikväll!

Tessa gästbloggar!

Hejsan hoppsan! Therése här, Mandys bästa vän. Ikväll blir det utgång för oss två, det var längesen vi var ensamna och festa till det. By the way har vi varit på stan idag och kollat runt lite på stan, även fikat med lite olika trevliga människor :) Jajaa nu blir det är fixa till oss och dricka lite smått för ikväll ska det dansas kan jag lova! Puss på er!


Till stan

Nu har jag precis fixat mig, Kim är snart utanför så ska vi dra ner till stan. Ska träffa Davve där då han inte kom till mig i morse. Ska även träffa Tessa. Men nu är det bråttom så vi hörs senare!
Puss

Dagens

Mer musik!

Måste bara slänga in den här videon på Olle Hedberg. Jag älskar den killen, jag älskar hans audition. Jag kan kolla på den 20 gånger om en gång i timmen. Det var den bästa audition av alla i idol 2010. Synd att det gick så jäkla dåligt för honom idag bara. Jag hoppas verkligen att dom håller kvar honom. han har säkert så jäkla mycket kvar att ge. HEJA HEJA OLLE!!


Blääää!

Klockan är jätte mycket och jag kan verkligen inte sova. Efter att jag hade bloggat förut så la jag mig i sängen och kollade på en film som jag sa att jag skulle göra. Trodde verkligen att jag skulle somna men det gick inte. På nåt sett så fick jag något ryck och blev pigg och fick världens energi i kroppen. Konstigt det där.
Jag har ju alltid vart kronglig med min dygnsrytm, har ofta legat vaken och kollat datorn till sent på natten/tidig morgon. Men nu har det inte blivit så på den senaste tiden. Idag gick jag upp rätt skapligt och var ju hur trött som helst förut.. Men jag är en sån som skulle kunna dygna i en vecka bara jag hade något att göra hela tiden, men jag är också en sån som skulle kunna sova en vecka. Jag lovar er! Eller okej inte en vecka. Men jag skulle kunna sova i iaf tre dygn, om jag låg i ett helt svart rum i en skön säng med min favorit kudde och inget störde mig, knäpptyst överallt. Då skulle jag kunna sova så länge. Kanske beror det på att jag gillar att sova, eller så är det för att jag är lat i kroppen och gärna inte rör för mkt på mig?

Ligger iaf och lyssnar på Darin nu, jag verkligen älskar hans Lovekiller och microphone, ni vet microphone som är intro låten till idol i år?. Den är så jävla grym! Jag älskar Darin, han är så bra. Men när man tänker på folk som lyssnar på Darin så tänker man på små skrikande 14 åringar. Men varför gör man det? Alla lyssnar på Darin, men det är ju ingen som vill erkänna det bara för det, för dom där 14 åringarna som fanns där när han medverka i idol. Men dom är borta nu, visst dom är väl kvar med det är inte bara dom. Alla lyssnar på honom, HELA VÄRLDEN lyssnar på honom. Han är en världsstjärna. Och jag blir så irriterad på folk som snackar om att han har glidit in i världen på ett bananskal tack vara idol. Men så är det inte, Han har kämpat så mycket själv efter idol för att bli den han är idag. Inte många svenska artister skulle klara av att göra det Darin har gjort. He is the man! Idol Darin är så gammalt och finns inte kvar, det är sveriges störsa artist vi snackar om nu!


Skön dag!

Idag var det ju riktigt skönt ute faktiskt, 19 grader och solsken. Jag planerade ju att ta på mig mössa och halsduk och tjocktröja, klä mig ordentligt eftersom det har varit så kallt på kvällarna dom senaste dagarna. Men jag behövde ju inte klä mig med något av det där.
Jag och Kim var ju med Josse på träningen, det gick bra för henne. När vi kom hem la vi oss i sängen och kollae på idol. Nu har precis gått hem, jag är ganska trött så jag ska sätta på en film som jag kan somna till.

I morgon runt 10 kommer Davve hem till mig, (en bra killkompis för er som inte vet) Han bor just nu i Göteborg så han kommer och hälsar på över dagen. Ska bli roligt att träffa honom för jag har inte sett han på jätte länge känns de som. Vet inte vad vi ska göra men det blir väl en fika på stan och lite så.

Nej nu orkar jag inte sitta mer vid datorn. Vi hörs i morgon. Godnatt! Puss


Helo!

Ligger i sängen och har precis vilat en timma, så jäkla skönt! Sov så dåligt i natt så den där timmen behövde jag..
Ska snart gå upp och äta lite och vänta på att Kim ska komma hit. Han och jag ska följa med Josse på hoppträning idag. Kul kul :)

Annars idag kommer det väl inte hända så mkt, hela dagen har gått åt till att kolla på film vilket jag är mkt bra på!
Just det, måste söka lite jobb nu oxå. Usch den e jobbig....

Vi får höras senare ungdomar! Puss


Filmtips!

Om ni inte har kollat på Salt så gör det! Jag och Kim såg den förra veckan och den var GRYM! Angelina Jolie är så jävla bra alltså. Det finns nog ingen film med henne som är dålig. Men denna film alltså, den hade något extra. Hon är så grym, filmen är så grym. Det var den bästa filmen jag sett på länge och jag ser mååånga filmer på en vecka!


Dum av dig

Den här låten får mig alltid på bättre humör när jag har tråkigt och är ensam!



Ensamt

Usch vad tråkigt det är att vara hemma själv. Mamma är hos Johanna och hjälper henne med Douglas för Johanna är sjuk. Kim åkte hem för lite mer än en timma sen. Jag hatar att sova själv hemma, förut kunde jag tycka att det var skönt men inte längre..

Jag ligger iaf i sängen och kollar runt på lite olika utlandsresor. Jag vill så gärna åka utomlands, har varit sugen så jäkla länge nu. Och nu har jag och Kim pratat om det jätte mkt och då blir man ju inte mindre sugen. Tror faktiskt att vi kommer att åka iväg=) Jag hoppas det. Jag vill åka till Cypern eller Egypten, Cypern var jag i när jag var liten och jag kommer ihåg hur fint det var där. Vattnet var helt underbart och värmen var så bekväm även fast det var så varmt. Men jag vill nästan hellre åka till Egypten, kolla på alla coola pyramider och gå på massa museeum och sånt, och maten ska ju vara jäkligt god. Och så pratar dom arabiska där vilket jag tycker är kul, jag har alltid varit farsinerad av det språket, och jag kan ju några ord så då kan jag få använda dom:) Då vill jag åka till huvudstaden Kairo. Ganska skitig stad egentligen vad jag har fått reda på men det är ju där allt händer och där finns ju allt. Bra restauranger, shoppingställen osv.

Vi får se hur det blir, iväg ska jag iaf:)




Onsdag!

Hej allihoppa! Vad många ni var som kom tillbaka till min blogg, vad glad jag blir:)

Jag ligger hemma hos mig i sängen med Kim, vi kollar på halv 8 hos mig, han tycker att det är ett jäkla kärring program men jag gillar det.

Snart är det idol och det ska vi såklart kolla på, ska se om jag kan laga oss någon mat också.

Vi får höras lite senare!

Puss


Åh vad jag saknar Douglas!

Hej igen!

Nu är jag tillbaka och bloggar! Har saknat att blogga jätte mycket. Men det har varit skönt med en paus. Hoppas att mina gamla läsare kommer tillbaka nu och att det även kommer nya:)

Nu ska jag snart börja laga lite mat, eller mat och mat. Varma mackor. Men först ska jag steka taco köttfärs. Så jag och Kim ska äta varma mackor med tacofärs på, mumms :) Sen blir det att kolla idol som vanligt. Jag är verkligen ett idol freak. Har sagt att jag själv ska vara med dom tre sista gångerna men har aldrig orkat lyfta på mitt lata ärsle för att åka till stockholm på audition. Nu känner jag mig faktiskt för gammal.. Visst det finns som som är 20 och uppåt som är med. Men jag tycker och känner att det är för dom yngre på något sätt. 16 till 18 typ. Ah jag vet inte. Vi får väl se nästa år :)

Nu kommer Kim, så nu ska jag pussa lite på honom.

Puss på er och välkommna tillbaka!


RSS 2.0